Helpen bij verlies en verdriet

Verdriet ‘overleven’ kost tijd en vergt inspanning. Rouwarbeid noemt Manu Keirse dat. Tijdens deze e-learning legt hij uit wat daar precies mee bedoeld wordt. Aan de hand van stellingen en herkenbare voorbeelden laat hij zien hoe rouwen niet gelijkstaat aan afscheid nemen, maar aan anders leren vasthouden. Hij gaat niet alleen in op verlies door de dood, maar besteedt ook aandacht aan andere verliessituaties die vaak onterecht onderbelicht blijven, zoals verlies van gezondheid, werk of toekomstperspectieven.

Inhoud
De e-learning bestaat uit een videopresentatie van 3 uur, uit het lezen van het boek Helpen bij verlies en verdriet en uit het beantwoorden van (casus)vragen om de opgedane kennis te toetsen.

Auteur
Manu Keirse, klinisch psycholoog, rouwexpert, emeritus-hoogleraar geneeskunde KU Leuven en auteur van verschillende bestsellers over rouw en verlies.

Inclusief het boek: Helpen bij verlies en verdriet
Binnen de e-learning wordt een aantal keer verwezen naar hoofdstukken uit het boek Helpen bij verlies en verdriet van Manu Keirse. Dit boek biedt praktische en toegankelijke inzichten over hoe je patiënten met rouw en verlies het beste kunt begeleiden en behandelen.

Prijs

€180 (vrijgesteld van BTW)

Aantal punten

LV POH-GGZ: 6 punten
Certificaat na afronding

Geaccrediteerd tot

22 september 2023

Inclusief het boek