Project omschrijving

Oplossingsgerichte therapie

Deze e-learning gaat over oplossingsgerichte therapie en is gebaseerd op het gelijknamige boek van René den Haan en Fredrike BanninkAan de hand van theorie, praktische toepassingen en casuïstiek wordt uitgelegd hoe je oplossingsgericht kunt werken waarbij de focus niet ligt op wat er mis is met de cliënt en wat niet werkt, maar op wat er goed gaat en wel werkt. Kijken naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Een vaardigheid die heel goed van pas komt binnen jouw beroep als POH-GGZ!

Inhoud
De e-learning bestaat uit een videopresentatie van René den Haan, het bestuderen van het boek oplossingsgericht werken en het beantwoorden van vragen waarin de informatie uit de presentatie en het boek wordt getoetst. Alle deelnemers ontvangen een fysiek exemplaar van het boek.

Auteur
René den Haan werkt als gezondheidszorgpsycholoog in de ouderenpsychiatrie. Hij is docent bij RINO en hij heeft samen met Fredrike Bannink meerdere boeken uitgebracht op het gebied van oplossingsgerichte therapie.

Boek
Binnen de e-learning wordt een aantal keer verwezen naar hoofdstukken uit het boek ‘Oplossingsgericht werken met ouderen’ van René den Haan en Fredrike Bannink. In dit boek wordt de methodiek van oplossingsgerichte therapie toegelicht. Deze methodiek kan worden toegepast bij een brede groep patiënten met psychische problemen (waaronder ouderen).

AANMELDEN

Prijs

€125- ex BTW (met boek)

Accreditatie

LV POH-GGZ: 4 punten

Inclusief het boek

Probeer ook onze andere modules