Een negatief zelfbeeld gaat, als je er niets aan doet, een leven lang mee. Het leidt tot negatieve emoties en maakt kwetsbaar. Mensen met een negatief zelfbeeld lopen een grotere kans psychische klachten te ontwikkelen. Alle reden dus om er in de huisartsenpraktijk aandacht aan te besteden. In deze online masterclass legt Manja de Neef uit hoe je je cliënten kunt helpen een positief zelfbeeld op te bouwen door ze te leren anders naar zichzelf te laten kijken, door ze te stimuleren ander, nieuw gedrag te ontwikkelen en door met ze te zoeken naar een manier om het negatieve zelfbeeld tot zwijgen te brengen.

Programma

Het programma bestaat uit 3 onderdelen:

  • Anders kijken
  • Anders doen
  • Het negatieve zelfbeeld tot zwijgen brengen

De online masterclass is al opgenomen en duurt ongeveer 3 uur. Je kunt het programma terugkijken waar en wanneer het jou uitkomt. Veel kijkplezier!

Accreditatie

3 punten LV POH-GGZ

Kosten

€100,- ex BTW

Spreker

Manja de Neef

Manja de Neef is gespecialiseerd is de behandeling van zelfbeeldproblematiek. Vanaf 1975 werkte zij als gedragstherapeut/psychotherapeut bij GGZ-instellingen. De Neef is werkzaam als docent en supervisor bij de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie en bij Rino Noord-Holland. Zij geeft regelmatig workshops en  lezingen en is auteur van verschillende boeken.